Tittar och tänker på CSI

Puh, okej, nu börjar pirret sätta sig i magen lite mer konstant än förut.
Det är verkligen inte lång tid kvar till studenten nu och jag känner bara att allt går så himla bra.
Speciellt känner jag att jag inte har någon kontroll över min framtid tillräckligt detaljerat, så det är ingen idé att jag går omkring och undrar över hur det kommer gå. Jag känner att jag tar dagen som den kommer, blev liksom nojig igår över att behöva bestämma med pappa när vi ska sätta fast handtag på luckorna i köket. Jag kan ju inte binda upp mig?

Idag spontanåkte jag hem till Diana, spontanringde dit Petro och spelade MarioKart för att sedan spontanåka hem till mig och se på sceniska-dvd:n med David Alehed och Sebbe som kom hit - tro det eller ej - spontant.

Nu ska jag vara vaken jättesent för att sedan åka till skolan imorgon och visa upp min snygga kropp i mina asslimmade utklädnadskläder på genrepet till klädshowen. Lite nervigt.

Så himla

Jag har tänkt skriva det här hur länge som helst: min dator sparar inte mailadressen till inloggningen på blogg.se, vilket betyder att jag får en väldigt bra övning i att skriva lampcharm_ rätt på första försöket varje gång. Nice!

Tack Anders!

Värsta!

Den största nya nyheten är ju lätt att Andrea äntligen skaffat sin list-blogg!
Har inte namnet på den än men den kommer tydligen bli världens värdaste blogg.

Måste lära mig rätt fingersättning för stora bokstäver

Nu är jag hemma.
Snabb genomgång av allt som hänt nu, allt har liksom gått i ett svep.
I torsdags var klassen på djäkneberget, spelade brännboll, kubb och ordnade vårt lakan.
Jag sov hos Adam.
Fredagen spenderades i skolan, skolkade första lektionen för jag var så bakis, tre öl ger mer än man tror på en tom mage...Åkte till Stockholm för att se på Dungen.
Jag sov hos Andrea Pilotti.
På lördagen gick jag till Goodstore på Skånegatan, köpte tre sorters tofu, låtsaskycklingfiléer, grillstrimlor i marinad, mjölkchoklad och låtsasfiskpinnar - kul! Sen köpte jag en mörkblå vitrandig tröja på Life is good.
Åkte hem till Joni när vi väl var tillbaka i Västerås, han och jag lagade en jättegod gryta på låtsaskycklingfiléerna, sen chillade vi i hans trumrum. Efter det gick jag till joker och köpte snus, för att sedan vandra vidare hem till Frida W, där tittade jag lite på OC med henne, Natali och Petter. Förfestade hos PD, Adam blev skämtad med länge och sedan åkte vi till Elbafesten. Värt!
Jag sov hos Frida.
Idag gick jag och Frida ner på stan, jag köpte en blomma till mamma och sedan hoppade jag på bussen hem. Hjääälp vad skönt det är att vara hemma igen! Borsta tänderna, duscha, äta näringsriktig mat och byta kläder. Helt underbart.
Nu lyssnar jag på Julia Boman på myspace, väldigt väldigt mysigt och bra. Funderar på att kolla på min film jag fick i födelsedagspresent - Änglagård. Någon som vill vara med genom den förmodliga tristessen?

Dungen

Alltså vad är grejen med mig och att glömma biljetter till konserter jag ska gå på?
När jag gick i femman och skulle se P!nk i sthlm med Ann så kom jag på att jag hade biljetterna i skåpet på Fryx när vi skulle hoppa på tåget inom 20 minuter, fick bara kuta till skolan och kuta tillbaka (med en helt otrolig tur från random vaktmästare och rektorer som bara råkade gå ut genom alla låsta dörrar jag var tvungen att gå genom).

Igår var det Dungenkonsert och när det var en kvart kvar till utsatt starttid och vi hade bråttom dit kom jag på att jag inte ens skrivit ut min biljett. Jag hade kvar den på skrivbordet på datorn hemma. Jag menar kom igen, hur svårt kan det vara?
Det räckte tydligen att bara ha koden på biljetten(som jag fick av pappa när jag ringde hem), men ändå. Det är ju ovärt att alltid gambla inför varje konsert.

Nu har vi iallafall vaknat hemma hos Andrea Pilotti och de andra(Gabriel, Andrea, Hanna, Sophie och Simon) tittar på Vägg i Vägg-filmen.

Dags att uträtta ärenden på stan - veganska mataffärer here I come!

Nuläget

Nu har det blivit dags att blogga igen.
Jag var nyss på djäkneberget med klassen och sprejade lakan, vann i kubb och förlorade i brännboll.
Fan vad bra jag är på lyror. Adam och Jakob håller med. Skojar inte.
Nu är jag hemma hos Adam och jag och Jakob tittar på när han spelar tvspel. Nice att tangentbordet från "asd"-raden och neråt är helt segt. Crazy.

Nu ska jag ringa Diana

Vilken dag, va?
Vaknat hos Andrea efter en sen kväll, repat klädshow med klassen, fixat öl, lånat Andrea's pappas bil hem och sitter nu och lyssnar på Kent, som jag och Andrea kom på förut att man ju helt glömt bort.
Nu ska jag ringa Diana.

vårkonsert

Idag höll jag mitt sista föredrag för gymnasietiden. Det tillägnades tvångssyndrom...
Jag vill bara tillägga att alla inlägg jag skriver som är som en enda stor klump utan några radbrytningar är utan flit! Jag VILL göra styckeindelningar men den reagerar liksom inte.

Idag var det vårkonsert! Det var jätteroligt, jag sjöng Alfie, solo ackompanjerad av Gabbe på piano och Martin på saxofon. Fint lät det.
Det var också mitt sista solo (någonsin?), min sista vårkonsert (någonsin?) och första gången jag fick se Agnes ta emot ett diplom för att hon är så bra! Jättegrattis!

Nu är jag hemma hos Andrea och ska titta på Desperate Housewives, inspelat. Så fort hon hittat Simons notpapper, puh!
 

Päron

Alltså jag måste bara säga:
Mina föräldrar är så konstigt helt olika från stund till stund.
De kan gå från att inte vilja sponsra minsta lilla bussresa till att tycka att det är världens mest självklara grej att ge mig en egen laptop för "det hade ju dina syskon genom gymnasielinjen de gick på". Jag hade inte ens bett om det!
Och nu har det hänt igen - jag tog över högtalarna från datarummet på bäckby till mitt rum och det hände några gånger här på Lingonstigen att pappa var tvungen att låna ner dem till musikrummet.
Då en dag så har han köpt ett par sprillans nya högtalare till mig - bara så vi ska slippa dela!
De från datarummet på bäckby var inte ens mina, om något hade jag väl bara kunnat köpa egna högtalare? Jag tycker det är konstigt, men självklart är jag tacksam och glad över hela grejen också. Puh. Det här har jag tänkt på länge.

morgonstund

Nu äter jag frukost och ska åka till skolan om typ en kvart.
Min plan för den här morgonen var att åka till stan precis när domkyrkan öppnar, för att hinna prata med en präst innan jag skriver färdigt mitt sista religionsarbete. Tack vare snooze-funktionen blev det inte så...
Den här veckan är full av klädshow-rep med klassen och det ser jag jävligt mycket fram emot!

oj, va?

Tiden går fort när man har roligt. Jag trodde jag hade varit duktig och bloggat varje dag men icke.
I fredags skrev jag mitt sista prov ever, sedan blev det förfest hos Andrea, mellanfest hos Hampus, fest på å2 för Vicc och efterfest/bastu i Ludvigs stuga. Kvällen blev nice! Dagen efter var jag såklart sjukt trött så jag sov bort hela dagen och åkte sen hem till Hedvig.
Det var jätteroligt där, vi körde grill + "jag har aldrig" typ hela kvällen. Mycket roligt kom fram...
Well then, idag ska jag iallafall skriva färdigt det där himla psykologiarbetet som jag hittills bara jobbat en gång med. Dessutom ska jag hitta på ett reportage från när jag var på gudstjänst(vilket jag inte har varit).
Men jag har Mario kart-kväll hos Diana på tisdag att se fram emot, det får mig att vilja göra klart allt det här.
Det dåliga vädret inspirerar mig lite också att plugga faktiskt...skruvat.

aaaaaah

Åh vad det är nice med varmare väder!
Kom fram till en sak hemma hos Joni idag; det bästa med vintern är att få komma in och värma sig, och det bästa med sommaren är att få komma in och svalka av sig. (I båda fallen är det också alltid trevligt att inifrån titta ut på det fina vädret)
Jag var hemma hos Diana nu ikväll och firade hennes 20årsdag. Diana, Julia, jag och Desiré spelade Gobble(?), alltså ett hitta-ord-bland-slumpvis-lagda-bokstäver-spel. Väldigt roligt, Desiré var en värdig vinnare.
Sedan cyklade jag ensam hem mitt i natten, med en lättad känsla i magen. Jag börjar äntligen känna mig säker med att ta mig hem efter mörkrets fall! Jävla Bäckby.
Nu är jag iallafalll väldigt varm efter den snabba cykelturen och sitter här avklädd i mitt ovädrade rum och prep'ar nästa How I met your mother-avsnitt. Dags att titta!

Tömning

Okej, det enda jag har i huvudet just nu är plugg. Religionsprov imorgon, nutida konst-prov på fredag och religionsuppgift till nästa vecka. Idag blev det inget plugg i skolan, var tvungen att åka hem och handla mat.

Men jag har en annan sak i huvudet också; Gossip by Celina.
En gossipgirl-inspirerad blogg som handlar om allt skvaller på Kungsholmens gymnasium i Stockholm.
Jag känner en enda person som går där och ändå känner jag mig lite sugen på att läsa om det som händer där!
Jag tror att allt skvaller med Andrea genom åren har gjort mig lite galen...Men kolla in bloggen!
Och det bästa är - Facebook kan ge dig ett ansikte på nästan alla som nämns, haha!

Pluggdag nr. 2

Nu sitter jag här i elevrådsrummet igen, dock ensam idag.
Jag har varit nere på stan och hämtat min plånbok på VL på centralen, hade glömt den på skultunabussen till skolan igår...

När jag väl var nere på stan köpte jag såklart mat på Red Chili, stekta nudlar och grönsaker med tofu!
Med lite bubbelvatten från skolans egna vattenautomat på det är det ju en riktigt pangmåltid.


Nu är det igång

Hej och hå, idag är det pluggeftermiddag i elevrådsrummet, medverkande är Jakob Öhlén, Andrea Myhr, Hanna Aili och Ellen Olovsson.
Nice.
Nu ska Hanna berätta lite om sitt lajv bara, sen ska vi börja.
Snart.

Pirr i magen!

Åh jag har så mycket jag vill skriva att jag inte vet var jag ska börja!
Jag sitter och chattar med Claes på facebook nu och kom på något från igår på bussen hem från Elsa.
Jag - i tron att jag vill in i ett förhållande igen - kände instinktivt när jag såg ett kärlekspar gå utanför bussen att "fan vad tråkigt att alltid behöva vara med samma person och aldrig med gott samvete kunna prioritera sig själv och andra före den man är ihop med".
Det är helt emot vad jag känner, men samtidigt är det perfekt för vad jag vill känna så förhoppningsvis är det mina riktiga känslor jag kände där på bussen. Ska känna efter igen sen.
Den 26:e maj ska betygen vara satta, vilket betyder att. Ja, det är ju inget snack om vad det betyder.
Jag går runt i ett ständigt lyckorus över detta, och i sann Ellen-anda har jag ingen ångest över tre prov, en inlämning och ett föredrag som ska göras denna vecka. (På riktigt).
Det tänkte jag på också, apropå "sann Ellen-anda", att det är typiskt mig att vara optimistisk in i det sista.
Märkt det speciellt nu lite på senaste tiden hemma hos Diana när vi spelar nintendo 64, mario cart.
Oavsett vilken plats jag ligger på när vi kör så tror jag verkligen att jag ska vinna. Det spelar ingen roll hur långt efter jag är. Det bästa är att jag inte bara tror att jag kommer få bra grejer i frågetecken-lådorna, jag tror att jag är så himla bra på att spela så att jag kommer klara det på egen hand.
Sen är det ju sällan som jag tar igen det och vinner racet men då är jag redan så pepp inför nästa lopp att jag glömmer hur det gick i det senaste.
Det är nog därför jag inte lär mig något av det.

Förresten!

På spelkvällen i torsdags pratade jag lite om att Kate Hudson blivit trackad för sina bröst (jag tror det är sant men det är irrelevant just nu). Sen den natten så drömde jag att Daniel Larsson nästan var irriterad på mig för att jag inte fattat att mina bröst såg så himla dåliga ut. Han var ganska elak och jag vaknade lite vimmelkantig och kände mig lite ful. What's up with that? Det blev bättre senare, kram!

idag och fredag

Nu sitter jag i bara underkläderna på min altan. Ska precis börja plugga till samhälleprovet på måndag.
Mamma och pappa går runt i trädgården och gissar växtarter och planerar, mysigt att lyssna på!

Igår var jag hemma hos Elsa på party, det var trevligt och helt underbart att man ens kunde sitta ute på kvällen och chilla. Jag söp mig själv under bordet men jag mår bra idag. Jag piggnade till på en gång nästan när jag vaknat och sen satt vi länge i Elsas kök och snackade.

Well then, pluggdags!

Min radioappearance

Jag ringde in till p3 Christer i tisdags och pratade om i-landsproblem!
Tror det bara ligger uppe i 30 dagar men ja, lyssna om du vill! :)
http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=3130
Du klickar alltså på länken som är upplagd den 11/5 och som heter Christer-din vän i etern.
Min röst börjar du höra lite mer än 30 minuter in i programmet.
Kram!

Rast

Nu har jag tio minuters paus i mitt spacklande av skåpluckor.
Jag glömde skriva en grej som hände igår som jag har liksom haft i huvudet sen dess.
När jag satt på bussen till skolan så såg jag tre killar gå på en gräsmatta, och plötsligt så tappar en av killarna byxorna så de faller ner till vristerna på honom, och han är liksom lite för seg på att dra upp dem för att det ska se ut som att det inte var med flit men samtidigt såg han ut som att han blev förvånad och hans kompisar började skratta åt honom.
Allt detta hände på några sekunder bara medan bussen körde förbi så jag kan inte komma på hur det ligger till! Det är lite drygt.
Skönt att få det out of my system.

Vegan

O M G
Nu har jag och diana ätit asgoda mackor med vegansk mjukost på, typ som philadelphia.
En med smak av ädelost och en med smak av vitlök och persilja. Ädelosten smackade dock lite konstigt...

Diana har nu också ätit marinerad Tofu för första gången i sitt liv! Hon tyckte det var gott, känns bra!

Spelkvällspepp, wee!

Dagen är över

Nu sitter jag så fint i min säng och kollar läget på internätet.
Plockar lite i mitt rum också och slår ständigt huvudet i min taklampa...den är nästan lite ovärd under vaken tid.
Jag var hemma hos Andrea och kollade på Desperate Housewives ikväll, hela tiden ville jag blogga, fast hon sa bestämt nej. Jag hade nog inte satt mig ner och skrivit om jag hade fått heller, men det är bra att hon håller mig i schack.
Jag tänkte på det, jag har en rätt så bra bok bredvid min säng som jag kommit typ halvvägs i. Den är nog ganska bra men tjejen som är huvudpersonen är precis som jag. Tänker över allt och allt som skulle kunna hända om hon gjorde på ett vis och allt som skulle kunna hända om hon gjorde på ett annat vis. Allt skrivs ut väldigt tydligt i boken och jag blir bara helt trött. Jag blir nästan helt trött på mig själv när jag börjar tänka så, så jag orkar inte läsa om någon annan som är precis likadan.
Samtidigt, man slutar väl inte bara läsa en bok? Mitt i? Jag får tänka över det.
Finns det några oskrivna lagar över bloggande? Några tio budord eller så som kan vara bra att känna till?
Godnatt!

skit.

Okej, nu har jag lärt mig vad man inte bör göra när man skrivit ett inlägg men inte sparat det.
MÄH. Jag skrev världens bästa första inlägg!!!!!!!!
Orka att det alltid är så att man ser mindre av sidan på min dator än på andras, större skärmar.
Visste inte ens att man kunde spara som utkast.
Dålig start. Det får bli bättre sen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0