jag köper mer imorgon

Jag fick ta det sista vinet av mamma och pappa mot att jag köper nytt imorgon. FÖR IMORGON FYLLER JAG 20! wee!
Det är helt crazybazy!
Jag känner precis som när jag satt kvällen innan studentdagen och bara var tvungen att vänta. Jag ville inte gå och lägga mig efter tolv för jag ville inte uppleva studentdygnet innan jag ens somnat men det var ju totalt omöjligt att somna! Precis samma sak är det nu, förutom att det är en mycket mindre grej att fylla år, jag ska inte ens fira mig direkt. Mormor kommer hit. Undrar vad jag får i födelsedagspresent.

Guah

Ja igår kväll så utmanade Jakob mig att gå upp samtidigt som honom idag, vilket jag också gjorde. Så då har jag ju varit tvungen att hålla mig sysselsatt.
Jag har alltså suttit vid datorn hela tiden och sökt lite sommarjobb, chattat i typ två timmar med Petro, läst en jätterolig matblogg som heter Den bruna maten och typ duschat.

Men nu börjar dagen på riktigt för jag och Maria ska åka till IKEA och sedan ska vi till Arbetsförmedlingen och sedan ska vi fika på stan med Diana. Sen ska jag titta på Sceniska ikväll. Spännandeis!

Snälla nån Petro ta inte bort mig från din blogglista. Jag gör mitt bästa från och med nu med att bli bättre på att blogga!

RSS 2.0