Senare kommer Andrea hit tror jag

Jag har jobbat på mässingsbruket idag och igår, och igår var jag på veganmiddag hos Hermanssons också! Väldigt gott och roligt.
Exakt just nu tittar jag på "Vad blir det för mat?" och dricker kaffe och äter wienerbröd.

På jobbet idag fick jag reda på att jag inte kommer få jobba några vardagar i framtiden utan det kommer bli typ varannan helg. I och för sig innebär det OB men jag kommer ju dö när jag inte jobbar för att jag inte kommer ha något att göra. Så jag ska söka mer jobb, receptionist någon?
Mitt CV börjar se bra ut i alla fall.

Puss.

Helt och hållet sovdags. Ingen protest

Nu har jag varit hemma hos Claes och spelat spel med honom, Diana, Patric och kusinen Kim. Det rullade på rätt bra och Claes vann både Alfapet och Ticket to Ride. Kul.
Jag kom hem runt halv tre och är trött och ska jobba imorgon så jag ska väl sova nu. I stockholm har det varit spelning ikväll som jag tänkt åka och se men det blev inte av. Juliete and the Gods.

Hoppas min säng blir varm snabbare ikväll än igår. Jag dog i typ två timmar sen antar jag att jag somnade.

Justja, idag spurt-visit:ade jag Jakob vilket ledde till stressmatlagning, stressätning, mättnad, håll när jag stressade till bussen, missa bussen till bussen som skulle ta mig hem och vänta i en halvtimme på Diana som var snäll och hämtade mig med bil.

Octopus's garden

Alltså idag var crazy! Jag vaknade tjugo i fyra. Min spontana tanke var att "det här kan jag ju inte skriva i bloggen". Fånigt.
Dock var det värt det. Jag satt uppe hela natten och morgonen och tittade på The Hills och det var så jävla värt!

Nu har jag varit på Bill och Bob med Sara och Andrea och några till. Innan dess spelades det rockband och det är alltid lika nice. Jag typ dör för jag älskar det så mycket. OMG.

Nu ska jag titta på film med Jakob!

mih. gueh.

Jag är HUNGRIG! Pappa ska koka majskolvar men jag vet att jag kommer bli sådär   b-mätt.
Läste Robins blogg och blev väldigt sugen på soppan han åt till lunch.
Och smoothien. Och dadlarna.

Jag har repat med Agnes och Andrea till ett bröllop vi ska sjunga på i september. Asskönt att komma igång tidigt för en gångs skull och faktiskt jobba aseffektivt hela repet. Något fåniga låtar i och för sig, men det är bara kewl.

Ikväll kommer syster Sara hit och nu ska jag ringa Tele2 och fixa ett bättre abonnemang, nu när jag kommer vilja surfa mer med mobilen. Wee!

För tankande människor

Nej okej puh nu har det hänt sådär mycket igen.
Igår hemma hos Hedvig var det jättemysigt och roligt men avslutades helt upp och ner och fail och jag glömde min väska där.
Idag åkte jag och plockade majs med Jakob och hans mamma, sedan var det lite kalas och sova på soffan och nu är jag hemma.
Såg debatten mellan F! och SD. Man får ju ont i magen...
Äh. Jag är helt enkelt inte toppenglad nu men innerst inne så mår jag väldigt bra.

Today is (was) a good day

Igår kväll tänkte jag blogga om att jag hade värsta skumma känslan i kroppen efter att jag sett en crazy dokumentär. Den handlade om en tjej som blivit kidnappad när hon liftade och sedan hölls hon som slav i sju år hos en crazy man med fru och barn.
Så bloggade jag inte om det.

Idag är det värsta motsatskänslan! Jag satte in min lön på mitt konto idag, jag lunchade med Diana och Julia på Kajens Café och jag köpte sen en ny mobil som är likadan som Andrea's.
En Sony Ericsson x-peria x10 mini. Jag menar come on! Klart man mår bra då!

Nu har jag skrivit tillräckligt långt. Godnatt. Imorgon jobbar jag på fiket igen.

Köra bil

Petro hämtade mig hos Jakob imorse och skjutsade mig hem till Andrea för att dricka kaffe. Nu är jag kvar här hemma hos Andrea och har spelat Beatles Rockband typ asalänge, med Kicki, Andrea, Diana och Magnus. Nice.

Jag och Diana ska nu åka till donken - kul, gott och bra!

Imorgon ska jag hämta min tandborste, okej?

Idag har jag tackat nej till att rusa till jobbet och ersätta någon som hastigt blivit sjuk. Ätit jättegoda russinscones med hjortronsylt och varit bakis! Mysigt.

Igår var jag hemma hos Maria och firade hennes 19årsdag. Jag höll ett spontant tal som filmades och jag är lite orolig över hur resultatet blev, jag var likzom full jueh. Bilderna på facebook visar en glad Ellen i allafall och jag håller med dem, jag var asglad och det var asnice stämning och man fick lösa upp lite gamla orosmoln man haft och det känns nu rakt igenom bra i min mage.

adfansdlcfv

OMG det började brinna på plattan när jag stekte mina vårrullar!!!!!!!!!!!!!!!
jag dör. det här har mamma och pappa varnat mig för i alla tider men jag trodde aldrig riktigt på det. omg omg omg. jag dör. hjäääälp!!! jag blåste ut lågan och vädrade asmycket och jag tror inte att någon av dem vaknade. hjälp. puh. aaaaaaaah.

WEewe...

Jag har lagat mat och nu byts den gamla dörren som var för stor ut mot den nya dörren som är lagom och snyggt målad i en port-grön färg!

Om ett tag blir det vinpimpling med Dajana.

Kändisar som burit samma klockmärke som jag är bland annat Audrey Hepburn och Einstein. Typ lite cred.


Cirkeln är alltså sluten.

När jag idag kom hem från jobbet kollade jag rutinmässigt igenom alla kuddar i soffan så att inte äckliga djuret som varit borttappad några dagar skulle dyka upp på min axel plötsligt i soffan.
Alla kuddar var djurfria och när jag lade mig ner så såg jag den på exakt samma ställe som där jag upptäckte den första gången. Helt otroligt att den fortfarande lever.
Jag behövde inte ens fatta mod till mig, jag bara hämtade en glassburk och en tidning, satte burken över den och tidningen under, och bar ut den. Totally cool!

NU

åker jag hemifrån med en sparris i magen

Alltså ne-ej.

Mamma och pappa åkte till Hulta för några timmar sen. Samtidigt kom Diana hit. Efter en timme satt det en vårtbitare på soffan jag låg i. Båda flög upp ur sofforna och jag svär jag började nästan gråta.
Vi var helt fast i att titta på en dokumentär om Coco Chanel så vi ville inte flytta oss från tv:n.
Det ledde till att vi ständigt flyttade oss runt till motsatta sidan av rummet som djuret var på.
Tack pappa och mamma för att ni ville ha tv:n på en rullande bänk!
Efter pep-talk från Petro hade vi tur och den föll ner från taket. Jag kastade en glassplastburk på den men missade precis och då liksom föll all tro vi hade på att vi skulle få ut den ur huset.

Diana åkte hem, jag sitter ensam, tror att den är i köket. Dörren till mitt rum är stängd.
Hoppas det här inte är glömt när jag vaknar imorgon. Jag vill inte bli överraskad igen.

puss. typ.

Kom igen det här är faktiskt värt att reagera på på flera punkter!

Arbetet går bra. Jag gör mackor och sköter kassan galant, mamma och pappa var och hälsade på idag och de var väldigt imponerade. Kommer kanske inte komma ifrån känslana av att jag leker affär dock.

Exakt just nu äter jag Nötti Frutti. Alltså nöt och bärmix fast på danska. Inte direkt gott men jag dricker vatten till och av någon anledning känns det bättre då. Om du läser mellan raderna så ser du att det står "jag har inget snus". Nyss åt jag mangosorbet.

I fredags tappades min plånbok bort. Den är nog inte stulen för inga pengar har tagits från mitt konto och jag hade inga cash.

Idag åt jag ett wienerbröd. Det betyder att jag har loos:at up my buttons babe angående mjölk- och äggätandet. Men bara lite!

Och så har jag druckit kaffe en gång

Jag ska jobba på Skultuna Mässingsbruk för första gången imorgon! Förmodligen är min main-task att stå i fiket, men jag vet inte.
Titta gärna förbi, jag ska jobba hela veckan varje öppen timme. Wee!

Igår var man hemma hos Jesper och partade lite, bastade mycket och badade en del.
I fredags var jag på pitchers. Maja är i Oslo, istället för med mig!
Det är väl okej antar jag, jag tittar faktiskt på "Vad blir det för mat" och det är jättenice!

Förlorade i att gissa på frågorna i "Vem vet mest" mot Jakob idag. Han kan mycket han.
Nu har jag nog summerat färdigt för idag!

RSS 2.0