Idag

Jag ska hem till Joni snart och göra sushi och äta den med honom och hans syster, ska bli jättekul!
Sen åker vi (förhoppningsvis inte bara jag) till Hälla och tittar på Leanids när de har spelning där! Jag vill åka gocart.

Igår gick sista avsnittet av OC och idag går första avsnittet av Gossip Girl, jag tycker det är asnice. Jag har inte sett på GG direkt hängivet någon gång förut så nu vill jag ha en ny serie att följa. Wee!

Självgod

Jag kan inte hjälpa det, men jag älskar att läsa min egen blogg. Jag fattar precis vad jag menar och jag blir alltid lite överraskad över hur kul jag är. Likadant med min bilddagbok. Orka det liksom?


Jag har en spellista som heter "lyssna in sig på" för att jag vill lyssna in mig på...det...ja.
Och den är så bra! Och jag vill tacka filmen World's greatest dad för att den introducerade mig i Bruce Hornsby's musik (och för att den lärde mig att man kan dö av att onanera).

Snart åker jag och Jakob till Stockholm och tittar på Ryan Adams på Cirkus och sen sover vi förhoppningsvis över någonstans om vi hittar något mysigt vandrarhem att bo på. Värsta bästa födelsedagspresenten, jag önskar att jag åtminstone kan matcha det till hans födelsedag.

Dagens Bigbrother-avsnitt var för övrigt det roligaste på länge! Höll andan för att inte brista ut i skratt (är i Skultuna, vägg i vägg med sovanden föräldrar) flera gånger.
G'natt!

Sitter

Har tittat på ett avsnitt av Game of thrones. Var typ bra. Hade hjälpt att höra vad de sa, hade inga subs och de typ sluddrade, för det kan inte vara mina engelskakunskapers fel, för min engelska är awesome.

Idag vaknade jag med Jakob i Skultuniz, åkte till jobbet och köttade på helt galet i hela fyra timmar, sen åkte vi till Skultuna igen och åt middag med mama och papa, kändes nästan som att vara på besök.

Jobb imorgon också hela dagen, kommer bli jättejättejobbigt.
Ser fram emot att gå och lägga oss.

Ellen 'the wingman' Olovsson

Gäsp jag är trött och galet bakis. Igår gick jag och lade mig typ vid sex på morgonen och jag vaknade nu vid tolv idag. Gah jag är så galet trött...mina fingrar är liksom så trötta att jag råkar trycka på massa knappar på vägen till alla andra knappar så jag skriver fel hela tiden...
Jaja nu säger Andrea "kom Ellen det blir ugnspannkaka!" med såndär lockelse i rösten så man bah måste lägga ner allt man har i händerna och rusa dit. Inte. närå. jag orkar inte, godnatt.

Fett med nice

Jag sitter vid köksbordet i den lilla läghenheter som Maja, Andrea och Ingrid bor i. Lyssnar på Lonely Island och skriver meddelanden till Jakob som jag saknar!

Jag strävar efter att lära mig lite var platser ligger i Aix och så så jag kan komma tillbaka någon gång och ha lite basic knowledge.
Dessutom tycker åtminstone Andrea att jag är duktig på franska! Det är verkligen som min gamla lärare sa: kan man inte ett ord så är det oftast så att det heter i princip samma sak på engelska. Bra att veta.

Nu lagar Maja rödbets- och chevrepaj, det ska bli fedt med gott.

Förresten har jag fått en solbrännerand på skinkan! SCORE!

Packad

Klar! Jag ska till Frankrike i fem dagar och jag tar med mig ett par skor och tre klänningar. Och min tandborste.
Lagom chill, wee!
Hur sjutton ska jag hitta till bussen när jag är på flygplatsen i Marseille?! Ou est l'autobus pour Aix en Provence? Là-bas?
Hur sjutton kan jag kunna såna meningar? Det är konstigt.
Be för mig.

RSS 2.0