Rådjurssafari

Körde hem Diana efter spelkväll hos mig och såg ett ensamt rådjur på vägen, sedan flera närmare hennes hus. Då tänkte vi att det hade tappat bort sig från de andra.
Efter att jag sett till att Diana vinglat in oskadd i huset och jag börjat köra hem igen såg jag det ensamma rådjuret gå över vägen igen och möta upp med ett annat som väntade vid macken. Fint!

Typ sen hemkomst

Jag vill börja med att säga att det såhär i efterhand känns lite synd att ha missat både pepparkakshusbakning hos David och utgång på juldagen men jag vet ju att jag hade det bra ändå. Men ändå!


Sen vill jag säga att jag tycker det är kul att jag inatt kom hem typ halv ett från Jakob och fann pappa sittandes i köket, tittandes på Youtube - på assnabba tåg.
Och sen kom syster Sara hem och bah joinade mig och pappa i köket. Som att det inte är ett dugg konstigt så sent på kvällen. Jag vet inte, jag gillade stämningen. Så. Nu ska jag sova så jag kan jobba imorgon.

Glömde en

Nu har jag varit ensam hemma hos jakob, åkt och julhandlat, hjälp till lite på Chai och kommit tillbaka igen. Fortfarande bara jag på skånevägen så jag åker till jobbet igen klockan fem och hjälper till en timme till. Jahapp. Kanske äta lite nu.

Läkarundersökning med mamma och pappa

Idag var egentligen en rätt cepe dag.
Jag var bakis på jobbet, var hemma hos Jakob med hans föräldrar utan honom i fyra timmar, ringde sjukvårdsupplysningen och fick tid till jourmottagningen på Oxbacken redan samma kväll.


Så mamma och pappa hämtade upp mig på gryta och körde mig dit och mindes tillbaka på senast de hängde med ett av sina barn till doktorn, vilket var när jag fått en spricka i armen då jag gick i fyran.

Drygt nog är det absolut inget fel på mig så jag får väl mest gå och inte fatta något.

Och så glömde mamma och pappa att berätta att de helt solo bytt ut vår vardagsrumslampa som vi haft sedan de var ny-ihopflyttade. Känns konstigt och helt galet snyggt!! Kom och tittaa!

fylla?

så snart är jag ledig en dag igen. faktiskt redan nu på torsdag. kontenta: jag ska bli full imorgon! who's with me?!
jaja ingen svarar här ändå. men tro inte att jag inte ser att ni läser. pff.
visst blev det lite bittert det här inlägget?

haha!!

OMG helt jävla cepe!
Gud vad alla utom jag blir besvikna över upptrappningen i det här inlägget till vad som komma skall...
Jag och Diana spelade just Word Challenge på Facebook och har hittills bara fått typ max 16000 poäng och ibland när man ska gissa på vänners namn på facebook så har bara dianas namn kommit upp men aldrig mitt, men ikväll!
Vi körde och det gick som vanligt rätt okej, men plötsligt sa jag att vi skulle satsa på att komma upp till 20000 poäng, och på vägen dit så gick det så jävla vanligt, plötsligt började tiden sina, men vi körde på hårt ändå, och helt plötsligt var vi uppe i the golden score, och SJÄLVKLART får vi då också MITT namn att gissa på! Så jävla nice! alla våra drömmar är uppfyllda. Vi bestämde oss också för att sluta för kvällen där. 
Ellen och Diana har nu ett nytt offentligt mål på 30000 poäng. 

Jaaaag haaaaar...

Tittat på Långfinger och Johnny Rex ikväll and it was good.
Sen körde jag hit och dit och lämnade av folk och åt pommes och glass med chokladsås.
Nämnde också att jag nuförtiden tränar och blev nästan lite skakad, hade glömt det lite...

Men i allafall det är en fröjd att jobba med Andrea på Chai, funkar så himla bra! Och våra löner går rätt in i kassan varje dag känns det som. haha.

RSS 2.0