Jag har utvecklats!

Eller mognat, eller gått bakåt i utveckling, jag vet inte.
På vilket sätt? Jo första gången jag såg OC så älskade jag Seth rakt igenom hela serien, han var alltid rolig och snygg och sexig och rätt. Men nu tycker jag mycket mer om Ryan! Han är ju också rolig, men mycket mer bra rolig, och seriösare och kanske inte nödvändigtvis lika snygg som Seth, men ändå.
Är det inte coolt?

Och så ska jag bara göra en till

Drack just upp min kopp te, lapsang med saffranshonung. Nu ska det nog bli brunkullan med apelsinhonung. Mums.

Jag sover hemma nu för första gången på några nätter. Kanske bara två men i så fall känns det som fler. Har fått ont i ryggen av bäddsoffan.

Hoppas Baggis kommer skuttande till mig snart! vet inte riktigt var han är...

Ny miljö

Nu sitter jag på golvet i Jakobs nya sovrum, skärmen står på datorn och bäddsoffan är för tillfället ihopbäddad igen för att man ska få plats att använda datorn. Assmidigt.

Vi (HAN) håller på för fullt i vardagsrummet med att slipa och spackla och fixa för att sen kunna måla och tapetsera om, jag däremot diskar mest hela tiden, trivs med det faktiskt! Dessa ord ska jag väl få ångra senare i och för sig.

Jag har varit duktig idag och gått och hämtat bilen på bilia för att sedan köra hem, måla toalettrummet, städa badrummet jättenoga och gosa asmycket med Baggis. Och så kollade jag på Bröderna Karlsson också, vilket jag ångrar. Nu har jag faktiskt sett tre filmer i rad som är menade som komedier men som bara har fått mig att må dåligt. Hot Rod, Gullivers resor och alltså Bröderna Karlsson.

RSS 2.0